Privat tantra workshop for dig og din kæreste

Tantrisk bryst massage

Lær at elske tantrisk sammen med din partner på dette intime kursus. Kurset er både intensivt og kærligt, og det kan være den perfekte anledning til at holde en weekend sammen med din elskeden i tantraens tegn. Der er mulighed for kursus aften og weekend, som det passer jer.

Pust nyt liv i jeres kærlighedsliv med tantra

På en privat tantra workshop får du og din partner mulighed for at lære at dele tantra med hinanden. Der er kun jer 2 på workshoppen. Jeg anbefaler mine tantrakurser hvor det altid er hyggeligt, når flere par er samlet omkring emnet. Men der kan være gode årsager til, at det for jer fungerer bedst med en privat workshop.

Ring og lav en aftale med mig om privat tantra workshop kun for dig og din partner.
Ambjørn, tlf. 26 13 41 11, (9-21 også weekend)
Tantraworkshoppen tager godt 4 timer. Den perfekte anledning til en kærlighedsweekend i tantraens tegn.

Workshop i tantriske udløsninger og orgasmer

I autentisk tantra må man gerne få udløsning og orgasme. Orgasmen er stærkest, fordi den efterlader kroppen fri og åben, men en udløsning af energi kan også være rart i et parforhold. I vælger selv hvad I har lyst til at fokusere på, og så passer vi det ind i jeres tantra.

Opbyg tantraens engergi gennem tantramassage

Tantra massage handler om teknik, medfølelse, erotik og spirituel kærlighed. I lærer tip og tricks til at berøre og stimulere kroppen bedst muligt, og få noget at vide om tantraens teori. Men først og fremmest får I glæden af at nyde hinanden. Med en privat tantra workshop får I guidening til en hel tantramassage, så I på skift kan lægge hovedet fra jer og bare lade hænderne følge hvad der bliver sagt.

Oplev tantraens paradis sammen

En tantraworkshop er unik, fordi den giver jer mulighed for at opleve tantraen sammen som et par, og I kan elske med hinanden.

Kursus tilpasses jer 2

Vi mennesker er vidt forskellige når det gælder temperament, erfaringer, følsomhed, erotik. Et privat tantra kursus kan derfor være en fordel for jer, hvis
I har behov for være under mere private former, når I lærer tantra
I har særlige ønsker i forbindelse med undervisningen som ikke kan passe ind i et tantra kursus hvor flere par deltager
I har lyst til at få hele opmærksomheden, fremfor at skulle dele den med andre.